Skip links

Sammen blir vi bedre!

Om oss

I Fredrikstad Energi marked jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi er et gammelt og lokalt selskap som hele tiden har fokus på å bevare de gode tradisjonene samtidig som vi fornyer oss.

Fredrikstad Energi har en lang og innholdsrik historie som strekker seg langt tilbake i tid. Den første lyspæren i Norge ble tent på Lisleby Bruk i 1877. Noen år senere, kun et steinkast unna, begynner Fredrikstad Energi sin historie. Konsernet har drevet virksomhet i Fredrikstad-regionen i over 100 år, og opp gjennom årene har store og små begivenheter vært med på å forme Fredrikstad Energi til den virksomheten det fremstår som i dag. Vi ønsker å være din lokale strømleverandør også i de neste 100 årene.

Vi tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling, lokale arbeidsplasser og støtter hvert år en rekke tiltak rettet spesielt mot barn og unge. Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver.

Vi samarbeider tett med vårt søsterselskap Smart Energi som har vunnet blant annet priser for «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen og «Enovas innovasjonspris» for å ha gjort deltagelse i det grønne skiftet enkelt for de tusen hjem.

Vår rolle har endret seg gjennom årenes løp, men oppdraget er det samme; Sørge for at du og familien din, arbeidsplassen din og lokalbutikken din på hjørnet har strøm hver eneste dag.

Utfordre oss gjerne, sammen blir vi bedre!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Fredrikstad Energi Marked på Facebook

Nettside av GP Media